Home

Ik ben Wieke Z. Nijmeijer, freelance nieuwbouwmakelaar. Al zolang ik me kan herinneren heb ik een voorliefde voor wonen, mensen en interieur. Sinds 2004 houd ik me als makelaar specifiek bezig met de verkoop en verhuur van nieuwbouwprojecten. Aanvankelijk deed ik dat in loondienst en sinds 2011 werk ik op freelance-basis.

In opdracht van de projectontwikkelaar help ik bij de aankoop of de huur van een nieuwbouwwoning, of nog beter: een nieuw thuis. Hoewel er bij zo’n beslissing allerlei emoties komen kijken, is een nieuw thuis geen impulsaankoop. Daarom neem ik graag de tijd om de nieuwbouwplannen grondig te bespreken. Ik vertel over bouwkundige zaken zoals ontwerp en gebruikte materialen, breng een plattegrond tot leven en loop als het ware mee door de woning. Daarnaast adviseer ik over de juridische en financiële aspecten om vervelende verrassingen te voorkomen. Zodat straks achter die nieuwe voordeur niet alleen het hart, maar ook het hoofd zich thuis voelt.

Als specialist in de nieuwbouwmarkt ben ik graag de brug tussen projectontwikkelaars en woningzoekenden. Ook denk ik als freelance nieuwbouwmakelaar graag mee over nieuwe projecten, altijd met oog voor het beste resultaat. Waarbij ik niet alleen mijn jarenlange ervaring meeneem, maar ook de trends in de woonwensen van potentiële klanten actueel houd. Die brede blik maakt mij op het gebied van koop- en vrijesector huurwoningen, een waardevolle partner.

Als freelancer werken maakt mij flexibel en er is sprake van één aanspreekpunt, dat houdt de lijnen kort en de bemiddeling altijd persoonlijk.

Wilt u daarmee kennismaken? Klik dan hier.